Iværksætterprojektet Kvinder, kom i gang! under Den Europæiske Socialfond blev afsluttet den 27. april 2003, og du kan ikke længere tilmelde dig aktiviteter under projektet.

Hvis du er interesseret i at blive kontaktet angående andre iværksættertilbud er du velkommen til at gå ind på www.competencehouse.dk eller www.komigang.dk og sende en mail til info@competencehouse.dk, hvor du kort beskriver hvad du ville være interesseret i at høre mere om.

Du kan også læse mere om projektets erfaringer ved at gå tilbage til forsiden og vælge tekstlinket "videotek" med gode råd fra de ti kvindelige rollemodeller der har deltaget i projektets erfaringsopsamling.

Eller du kan klikke dig ind på en række henvisninger til relevant litteratur, netværk, investorer og organisationer for iværksættere ved at vælge menupunktet "links".

Eller du kan læse en introduktion til dialogværktøjet Iværksætterkompasset ved at klikke på tekstlinket "flash-demo og vejledning".

Endelig er du velkommen til at oprette en profil i det elektroniske forum Kom i gang for projektets deltagere. Forumet finder du på www.komigang.dk.

God fornøjelse

Henriette Moos, projektleder